novice

16.10.2012

Nova stran in nekaj novih galerij na nasi strami

Povezava

Povpraševanje

Ime:

E-mail:

Povpraševanje:

kontakti

Dodatna vprašanja

Gsm: 041 796 833

info@babnik.kleparstvo.si

Krovstvo

Streha je ogledalo hiše zato v podjetju BABNIK Kleparstvo še posebej veliko pozornost poleg kvalitete posvečamo estetskemu izgledu strehe.Opečna strehaOpečna kritina

Pri krovskih delih izvajamo naslednje kritine, ki jih uporabljamo glede na izvedbo strehe in namen.

 • Opečne kritine
 • Poznamo več vrst opečnih kritin, ki so namenjene različnemu naklonu strehe in lokalnim vremenskim razmeram. Poleg oblike pa se razlikujejo tudi po kvaliteti gline, žganja in površinske obdelave kritine.

  Pri krovskih delih stranki svetujemo katera kritina je najprimernejša za njihovo streho in objekt tudi izvedemo od začetka do konca.Pri izvedbi in načrtovanju sodelujemo z priznanimi proizvajalci strešnih kritin.

 • Betonske kritine

So kritine ki so po obliki podobne opečenim kritinam le da je osnovni material beton z dodatki, v zadnjih letih se je kvaliteta betonskih kritin zelo izboljšala.

 • Pločevinaste kritine
 • Poznamo nekaj različnih vrst pločevinastih kritintrapezna kritinaločna pločevinasta streha

  -trapezna pločevina

  -Pločevinasti strešniki

  -Sistem zgibane pločevine

   

   

   

  Vsaka od kritin ima tako svoje dobre kot tudi slabe lastnosti in je namenjena določenem tipu strehe, z našimi večletnimi izkušnjami znamo strankam svetovati katera kritina je najboljša za njihovo streho.

 • Ravne strehe

Ravne strehe imajo vsaka posebej različno specifiko in tako tudi za ravne strehe obstaja vec različnih rešitev poleg klasične hidroizolacijo (bitumenski trakovi) v zadnjem času prihajajo nove izvedbe ravnih streh ki so boljše in bolje izpopolnjene ter imajo daljšo življensko dobo.

Hidroizolacija na osnovi bitumna

Hidroizolacija z PVC membranami

Hidroizolacija z FPO membranami (fleksibilni poliolefin)

LAM sistemi

Oglejte si nekaj naših referenc:

Lek kranjska gora

Nadstresek

Bakrena streha

 
krovstvo babnik Nadstresek Babnik Bakrena streha  

 

crta

KRovstvo, opečne kritine, betonske kritine, ravne strehe, hidroizolacije, lam, sika, pločevinaste kritine, trapezna pločevina, stoječi zgib, bakrene strehe